Current track

Title

Artist


Harrie Vos / DJ


Harrie Vos shows

VossenJ8

Foute muziek met Harrie Vos

VossenJ8 met Harrie Vos - Iedere vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur

In 2020 ben ik begonnen bij News nadat ik een aantal maanden eerder in de studio het team had ontmoet. Het mooie van dit team is dat er geen haantjes zijn en ieder zijn idee en mening word meegenomen voor eventuele items of veranderingen. Dit is een uniek gegeven in medialand, waar het in alle lagen normaal gaat om ego’s en wie maar het hardst roept. Het team van News heeft dit gelukkig niet waardoor je al je energie in de uitzending kan stoppen. Iets wat de kwaliteit van het station ten goede komt!

Voor mij is radio iets waar je mee besmet raakt wanneer je er eenmaal mee in aanraking bent geweest. De symptomen die je daar van krijgt is dat je niet kan wachten tot je weer live mag. Als je er een tijdje mee stopt, begint het al snel weer te kriebelen.

Mijn persoonlijke muziekvoorkeur is heel erg breed: veel hits zijn covers van of afkomstig van een oudere hit of hit uit een andere taal. Als liefhebber voor muziek luister je dit dan allemaal.

De VossenJ8 helpt je om het ‘feel good weekend gevoel’ te krijgen die je door de laatste uren van de werkweek heen loodst of helpt je tijdens de eerste uren van je welverdiende weekend!× App de studio!