Current track

Title

Artist


Wednesday

News Hitmix

00:00Wednesday

News Hitmix - dagelijks non-stop programma

00:00Wednesday

Iedere dag nemen we je tijdens de non-stop programmering mee in de beste hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en de hits van nu in de News Hitmix.

Learn more

De Ochtendshow

06:00Wednesday

De Ochtendshow met Reinier Witbols Feugen - Iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur

06:00Wednesday

Iedere maandag- tot en met vrijdagmorgen begeleid Reinier Witbols Feugen je naar je werk. De Ochtendshow is er van 6.00 tot 9.00 uur met de headlines, de ANWB verkeersinformatie, het nieuws, de lekkerste popmuziek én de NEWS Favorieten: het Stempel van Ad, Johns Newstip en Harrie's News Release.

Learn more

De Tijd Staat Even Stil

09:00Wednesday

09:00Wednesday

Een soort Arbeidsvitaminen op een moderne manier, maar wél met de muziek van toen. Dát kun je iedere maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur bij ons verwachten. In De Tijd Staat Even Stil laten we het beste uit meer dan een halve eeuw (pop)muziek de revue passeren, maar wel met de nadruk op de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw. Elk uur kent ook een vast item. Rond 09.30 uur is dat de Floptopper, ofwel de hit die nooit een hit werd. Omstreeks 10.30 uur presenteren we De Foute Gouwe (op voorhand het hoogtepunt van het programma) en om ongeveer 11.30 uur Het Triootje. Dat laatste klinkt overigens spannender dan het is! Kortom, genoeg ingrediënten om er op maandag- tot en met donderdagochtend steeds opnieuw een boeiend programma van te maken.

Learn more

Hattrick

12:00Wednesday

12:00Wednesday

Op maandag t/m donderdag begeleid Patrick van den Heuvel je tijdens jouw lunch. Met héél veel lekkere muziek en iedere dag vaste items: Maandag: de 70’s track, een soulclassic en de Nederpopplaat. Dinsdag: de 80’s track, de afwaartse plaat, de Nederpopplaat en Patrick laat je weten wie er die dag jarig zijn. Woensdag: de 90’s track, vinyltrack en de Nederpopplaat. Donderdag: DiFerrtie refreshment & Nederpopplaat

Learn more

Popfront

13:00Wednesday

13:00Wednesday

Aan het begin van de middag hoor je op maandag tot en met donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur Anton Nagtzaam met Popfront. Hij deelt de betere popmuziek met je, gaat terug naar het ‘jaar van de week’ én draait een echte classic vanaf vinyl.

Learn more

Van Werk Naar Huis

15:00Wednesday

15:00Wednesday

Van Werk Naar Huis is een programma dat je iedere maandag t/m donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur – zoals de naam al zegt - begeleid van je werk naar huis. Om die laatste loodjes zo aangenaam mogelijk te laten verlopen! Met de ‘One-hit wonder’ in het eerste uur en in het 2e uur de ‘Vol gas naar huis’-top 3, bestaande uit 3 lekkere rock classics. Verder draait Roy Scheerman de beste classics en hits van dit moment én belooft het een feelgood-programma te worden.

Learn more

SpitsMix

17:00Wednesday

17:00Wednesday

Iedere maandag t/m donderdag presenteert Arjan Hermans tussen 17.00 en 18.00 uur SpitsMix. Een heerlijk uur met uptempo muziek en popnieuws. Met de kilometervreter (een ‘snelle-naar-huis-plaat’) en de Afslag 16 Tip (Sherlock Hond zoekt een plaat uit de tipparade waarvan hij verwacht dat deze de afslag naar de top kan maken). Zo kom je die eventuele file wel door!

Learn more

Lieftinck Is Los

18:00Wednesday

18:00Wednesday

Bam Lieftinck richt zich in Lieftinck Is Los iedere woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur op muziek uit de periode 60’s tot nu, maar met vooral de focus op pop/rock. Ook hoor je als het even kan albumversies van bepaalde platen, maar een uitstapje naar een ander genre sluiten we ook zeker niet uit!

Learn more

Album Tracks

19:00Wednesday

19:00Wednesday

Iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur behandelen we vier studioalbums en één livealbum. De studioalbums zijn afkomstig uit de jaren 60, 70, 80 & 90. En als de tijd het toelaat nog een vijfde studioalbum uit de zero's. Bij de studioalbums gaat het niet om de singles, maar om de Album Tracks. De muziek van artiesten of bands die je dus weinig of misschien wel nooit hebt gehoord. Bij het livealbum is dit eigenlijk hetzelfde. Aan het einde van het programma hoor je een nummer van een album waar we die week daarop mee gaan starten. Muzieksamenstelling: Luuk Jansen Tekst en presentatie: Bart van der Heuvel

Learn more

Car Classics

20:00Wednesday

20:00Wednesday

In Car Classics (oorspronkelijk een Ice Radio-programma) draait Jeroen Drogt echt waar hij zin in heeft! Oorspronkelijk draaide hij tracks die hij graag in de auto afspeelt en deed dat ook nog eens in alfabetische volgorde, zoals hij dat Rob Stenders ooit had horen doen in zijn Freak Olympics. Daar komt ook de naam Car Classics vandaan. Toen Jeroen dat alfabet achter de rug had, besloot hij om met de albumvariant te beginnen. En daar zitten we nu middenin! Wat er daarna gaat gebeuren in Car Classics? Over een paar jaar weten we het. Nu kun je iedere woensdag tussen 20.00 en 22.00 uur nog genieten van de mooiste albums uit de popgeschiedenis, met naast de bekende hits ook de minder bekende nummers.

Learn more

News Hitmix

22:00Wednesday

News Hitmix - dagelijks non-stop programma

22:00Wednesday

Iedere dag nemen we je tijdens de non-stop programmering mee in de beste hits van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en de hits van nu in de News Hitmix.

Learn more
× App de studio!