Arjan Hermans

Arjan is op 9 augustus 1970 geboren in Dordrecht en kort daarna verhuisd naar Breda. Sinds 1998 woont hij in Prinsenbeek. In zijn beginnende carrière heeft hij ervaring opgedaan met het draaien van muziek in cafés en nachtclubs in Breda en later als radio DJ bij Stadsradio Rotterdam/News FM en Stadsradio Breda. Vanuit Stadsradio Rotterdam heeft Arjan bij subtropisch zwemparadijs Tropicana gedraaid en heeft hij op locatie op de Music & Harmony beurs in Ahoy gedraaid.

Muziek zorgt ervoor dat zijn bloed sneller stroomt: in 2002 is hij gestart met de Twice drive in show en in 2007 volgde Twice Sound Service.

In 2014 heeft Arjan de Stichting Glazen Huis Prinsenbeek opgericht. Gedurende 2 jaar heeft Arjan vanuit deze stichting voor het KWF gedurende meerdere dagen live radio gemaakt vanuit het Glazen Huis dat op de markt in Prinsenbeek stond.

Dat het radio maken in zijn bloed zit, bewijst hij met het oprichten van zijn eigen radiostation News Internetradio.nl (met een knipoog naar News FM). Op 1 maart 2015 gaat Arjan officieel van start met dit station: eerst vanaf een zolderkamer, later in een professionele radiostudio.

Arjan presenteert iedere vrijdagmiddag tussen 15.00 en 19.00 uur Hermans op Vrijdag en Your Request.

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
nederlandseradio.nl