dinsdag 14 augustus 2018

Zeker 22 doden na instorten brug in Italiaanse stad Genua
Zeker 22 mensen zijn dinsdag om het leven gekomen toen een hangbrug van een snelweg bij de Italiaanse stad Genua instortte. Dit heeft het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken laten weten.

Zeker 23 doden bij busongeluk in Ecuador
Zeker 23 mensen zijn dinsdag om het leven gekomen bij een busongeluk in Ecuador, hebben de plaatselijke autoriteiten bekendgemaakt. Veertien anderen raakten gewond.

Onduidelijk of weer van invloed is geweest op instorten brug
In de Italiaanse stad Genua is een grote brug ingestort. Daarbij zijn meerdere mensen om het leven gekomen. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog. 

Hulpdiensten zoeken naar slachtoffers na instorten brug ItaliŽ
Hulpdiensten zijn op zoek naar slachtoffers in de Italiaanse stad Genua. Een hangbrug stortte dinsdag in, zeker elf mensen zijn bij het ongeluk omgekomen.

Drie jaar cel voor ernstige kindermishandeling op camping Winterswijk
De rechtbank in Zutphen heeft een 35-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Duitsland veroordeeld tot celstraffen van drie jaar. De twee sloten hun achtjarige zoon op en mishandelden en verwaarloosden hem op een camping in Winterswijk.

Ravage na instorten brug in Italiaanse stad Genua
Een hangbrug in de Italiaanse stad Genua is dinsdagmiddag deels ingestort. Er zijn veel slachtoffers gevallen. Bekijk hier de beelden. 

IndiŽ-herdenking in Tweede Kamergebouw
De voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer, Ankie Broekers-Knol en Khadija Arib, hebben dinsdag een krans gelegd bij de Indische plaquette in het gebouw van de Tweede Kamer. De plechtigheid herdenkt de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands-IndiŽ.

Aanvaller Brits parlement niet bekend bij inlichtingendiensten, man zwijgt
De man die dinsdagochtend op de barriŤres van het parlement in Londen inreed en hierbij twee mensen verwondde, is niet bekend bij de Britse inlichtingendiensten. Dit meldt de politie in Londen tijdens een persconferentie. 

RIVM stelt dat schadelijke uv-straling zon flink hoger is dan ooit tevoren
De hoeveelheid schadelijke uv-straling van de zon is hoger dan ooit tevoren, maakt het RIVM bekend op basis van metingen. In juli werd een record verbroken sinds het begin van de metingen in 1994.

Amerikaans echtpaar zal niet getuigen over dood Ivana Smit
Het Amerikaanse echtpaar waarmee Ivana Smit haar laatste nacht heeft doorgebracht in Kuala Lumpur, zal niet getuigen in MaleisiŽ over haar dood. Dit heeft de advocaat van het koppel dinsdag gezegd. 

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
 Verkeersinformatie
 14-08-2018, 15:18

Er zijn 19 meldingen, waarvan 1 file (2 km)
nederlandseradio.nl