Current track

Title

Artist


Big NEWS Party

Event info
Date: februari 18, 2022
Time: 12:00
Details

News Internetradio hangt ‘t aan de grote klok!

Vrijdag 18 februari staat in het teken van de Big NEWS Party, waarbij jij jouw favoriete Engelstalige kroeghit aanvraagt en wij doneren! Voor iedere unieke aanvraag stelt News Internetradio € 1,- beschikbaar voor de reparatie van de torenklok van kerk OLV ten Hemelopneming in Prinsenbeek. Hoe meer aanvragen, des te meer geld voor de reparatie aan de klok!

Vraag jouw plaat aan

Je kunt jouw favoriete Engelstalige kroeghit al vanaf zondag 13 februari 11.11 uur aan ons doorgeven. Maar let op: je kunt maar 1 plaat per persoon aanvragen. Dien jouw aanvraag in via onze social media kanalen of via info@newsinternetradio.nl.

Luister en/of kijk jij mee?

Jouw aanvraag komt vrijdag 18 februari tussen 12.00 en 20.00 uur voorbij. Dat wordt een lekker feestje op jouw radio! Tevens kun je vanaf 16.00 uur via de website van News Internetradio.nl (via Watch live) kijken naar een compilatie van de mooiste Boemeldonckse optochten van de afgelopen jaren.

Dus, ‘klok’ jij in? Vrijdag 18 februari de Big NEWS Party met de donatie-actie voor de torenklok van de Prinsenbeekse kerk, jouw aanvragen en de grote optochten van Boemeldonck op News TV.

Add to Google Calendar

Add Now
× App de studio!