Harrie Vos

Harrie is al van jongs af aan gek van het mooiste medium dat er bestaat: radio. In het begin eerst bij de piratenzenders waarvan er veel waren in Overijssel, de provincie waar Harrie vandaan komt. Daarna heeft Harrie aan de wieg gestaan van de lokale omroep van de Gemeente Staphorst waar ze een mooie zender hebben gemaakt die nog steeds staat als een huis.

Enkele jaren geleden is Harrie verhuisd naar het Brabantse en bleef, hoe kan het ook anders, het voor de microfoon staan jeuken. Harrie is rond gaan kijken en kwam eerst bij de omroep van Breda terecht. Hier leerde hij het team van News Internetradio kennen die in de periode van 1 mei 2019 tot 1 mei 2020 wekelijks voor hem op de zender te horen waren.

Toen Harrie was gestopt bij BredaNu zocht hij naar iets waar iedereen dezelfde passie en dezelfde liefde heeft voor het maken van mooie radio. En die mensen heeft hij gevonden bij News Internetradio. Vanaf 5 juni 2020 hoor je Harrie elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur op News Internetradio met zijn programma, de enige echte VossenJ8.

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
nederlandseradio.nl