Ad Koppendrayer

Via diverse piratenzenders is Ad terechtgekomen bij News Jongerenradio op de de kabel van Rotterdam.

Zijn eerste programma was Rendezvous 6.02, dat later Diner voor 2 werd en 5 dagen in de week te horen was op de grootste lokale omroep van Nederland (omroep Rotterdam). Verder viel hij in bij Stappen met Meijer wat uiteindelijk Stappen met Koppendrayer werd.

Nadat News moest stoppen is Ad gevraagd om bij Europoort Radio aan de slag te gaan op zondag. Stappen met Koppendrayer werd inmiddels uitgezonden op Studio West Ijssselmonde. Nadat Europoort radio Stadsradio Rotterdam werd, is Ad daar de sport gaan regelen. Zo hadden ze live verslagen van Feyenoord, Sparta en Excelsior, maar ook de marathon. Het waren lange zondagen. Na de sport (tot 17.00 uur) ging Ad verder om 18.00 uur bij Holland FM en vanaf 19.00 uur was het Stappen met Koppendrayer tot 22.00 uur.

Na de verkoop van Holland FM aan Veronica heeft Ad daar nog enkele maanden Stappen met Koppendrayer gemaakt op Hitradio Holland FM, wat later Hitradio 1224 en weer later Hitradio Veronica werd.
Ad is nog een tijd doorgegaan op Stadsradio Rotterdam totdat op een gegeven moment de plezier er vanaf was. Ad is toen syndicate programma’s gaan maken op zaterdag Stappen met Koppendrayer en 19 toen show op zondag en deze zijn nog steeds te beluisteren op diverse radiostations. Verder is Ad nog te horen geweest op Linq FM met De ochtend en dat programma is nu ook weer te horen op News Internetradio, iedere vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Verder verkoopt Ad vis op de Rotterdamse markt en doet hij mee aan 7 tegen 7 voetbal waar hij keeper is.
Ad is in 2005 getrouwd met Francis en zijn op 04-04-04 de trotse ouders geworden van Esmee.

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
nederlandseradio.nl