Angelique Kuijpers

Angelique Kuijpers is geboren op 22 november 1980 in de gemeente Roosendaal en Nispen. Tot haar 25e woonde zij bij haar ouders in Oud Gastel. Vervolgens woonde ze een aantal jaar in Hoeven, waarna ze uiteindelijk in mei 2013, samen met hondje Tyson, haar intrek nam bij haar vriend (Arjan Hermans) in Prinsenbeek.

Als echt communicatiedier heeft zij van nature affiniteit met alles op het gebied van projectcoördinatie, communicatie, social media, enzovoort. De stap om mee te werken aan de oprichting van News Internetradio was voor haar zo gezet.

Door haar betrokkenheid bij News Internetradio ontwikkelde ze steeds meer interesse voor het radiogebied. Na het inspreken van een paar jingles, gaven de DJ's van News aan dat ze haar wel als DJ zagen zitten. Na een korte bedenkperiode is ze met beide benen in dit avontuur gestapt en presenteert ze sinds 5 oktober 2016 Only 80's live op de woensdagavonden tussen 19.00 en 21.00 uur. Op 3 april 2019 heeft zij haar voorlopig laatste uitzending gepresenteerd, met de nadruk op voorlopig! Vanwege alle werkzaamheden achter de schermen en haar bijdrage aan de vrijdagmiddaguitzendingen werd het lastig alles te combineren. Maar de liefde voor de jaren 80 blijft!

Ook Tyson kreeg een vaste taak bij News Internetradio: de 'Hermans op Vrijdag'-snuffelhond, op zoek naar de nieuwste hits. Daarnaast de mascotte van alle dj's; altijd aanwezig tijdens live-uitzendingen, de studio is zijn tweede huis!

Helaas hebben we op 20 oktober 2017 afscheid van Tyson moeten nemen.

Hieronder het geluidsfragment waarin we dit bekend maakten.

Geluidsfragment: Tyson, de snuffelhond

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
nederlandseradio.nl