Anton Nagtzaam

Anton Nagtzaam is geboren in Standdaarbuiten op 20 juli 1961 en radio-actief sinds eind jaren 70. Als zovelen begonnen als piraat thuis bij zijn ouders in Standdaarbuiten, niet zoals de andere piraten met Nederlandstalige muziek maar met pop/rock muziek en albumtracks als basis.
Na diverse inbeslagnames is Anton begonnen bij Radio Paloma in Essen. Deze zender was in half Nederland te horen. Daar maakte Anton een programma op zaterdag tussen 18.00-20.00 uur
en op zondagochtend van 8.00-10.00 uur met heel veel muziek uit de jaren 60, 70 en 80.

Daarna heeft Anton samen met iemand anders de lokale omroep in Standdaarbuiten opgericht en uitgebouwd tot een succesvolle omroep die na de gemeentelijke herindelingen is samengevoegd met de lokale omroepen van Fijnaart en Zevenbergen.

Antons muzieksmaak is zeer divers: van jaren 60 tot top 40 muziek: eigenlijk alles behalve smartlappen. Een paar bands springen er echt uit bij Anton, met name Toto, The Eagles, Racoon, Kensington en Nickelback.

Muziek is emotie en zo kan Anton ook helemaal opgaan in de muziek en kun je aan de muziek die Anton draait zijn emotionele staat afleiden.

Radio heeft Anton dus altijd getrokken. Hij is een radiofiel en radiodier in hart en nieren. Eerst als piraat, later in België en Nederland via diverse lokale en regionale radiostations en nu op News Internetradio.nl iedere donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

De Classics of Rock is een radioprogramma wat al sinds 1986 te beluisteren is. Het bevat rockklassiekers van onder andere Toto, Nickelback, The Eagles, Led Zeppelin en Pink Floyd, maar ook de huidige rockgeneratie komt aan bod. Verder de 'lange van Nagtzaam', een lekkere lange rockklassieker, en de rockrequest. Kortom, je hoort bij Anton de beste Classic Rock, Bleusrock, Countryrock, poprock, lifetracks en futurerock. Ook de rockballads worden uiteraard niet vergeten!

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
nederlandseradio.nl