Current track

Title

Artist


Dé mix van gepresenteerde programma’s & non-stop pophits

Written by on januari 11, 2022

North, East, West, South…
Onze naam zegt het al: we zijn wereldwijd te beluisteren via internet, app en diverse portals (waaronder Sonos, TuneIn en Juke). 24/7 de beste hits én pophits, op je werk, op vakantie, thuis, onderweg, overal, op ieder tijdstip ter wereld. Luister jij mee?

 

Maandag t/m donderdag

Op werkdagen sta je op met De Ochtendshow van 06.00 tot 09.00 uur en beginnen we samen met jou je (werk)dag. Reinier Witbols Feugen houdt je op de hoogte met de headlines, de ANWB verkeersinformatie, het nieuws en de lekkerste popmuziek.
Gedurende de dag geniet je vervolgens non-stop van de mooiste pophits en hits van nu in News@Work, de News Hitmix en SpitsMix. Met uiteraard ieder uur het nieuws en de ANWB verkeersinformatie.
Vanaf 18.00 uur hoor je op maandag t/m woensdag tot 20.00 uur Anton Nagtzaam met Popfront. Met de Car Classic, het nieuws & verkeersinformatie en draait hij voor jou de lekkerste muziek in de aanloop naar jouw avond. Op donderdag hoor je Anton met Classics of Rock, eveneens tussen 18.00 en 20.00 uur. Dan geniet je van de mooiste classics of rock, met o.a. de 60’s keuzeplaat en de heroes in heaven.
Op donderdagavond bieden we je daarnaast nog een extraatje en leggen we de verlichte dansvloer voor jou weg in de studio. Jack de Greeuw neemt je dan tussen 20.00 en 22.00 uur mee in decennia van disco- en soulmuziek.

De ‘Oh zo lekkere vrijdag’

Op vrijdag pakken we extra uit met van 06.00 tot 20.00 uur gepresenteerde programma’s, met ook hier de belangrijkste updates via het nieuws en de verkeersinformatie. Een heerlijke aanloop naar jouw weekend!

 1. Vrijdag van 06.00 – 09.00 uur De Ochtendshow met Reinier Witbols Feugen
 2. Vrijdag van 09.00 – 10.00 uur Melo3 met Pierre van der Stappen3 om 3 de beste muziek van de wereld. Met een fonkelnieuwe newsflash aan het begin en verder een albumtrack én muziek van vinyl.
 3. Vrijdag van 10.00 – 12.00 uur De Ochtend met Ad Koppendrayer
  Luister onder het genot van een lekker bakje koffie De Ochtend. Met onder andere de News Top 500 roulette, toekomstmuziek en de verjaardagskalender.
 4. Vrijdag van 12.00 – 15.00 uur Muziekplezier met Reinier Witbols Feugen
  Reinier vertelt je over de plaat en zijn verhaal, neemt je mee naar de 60’s classics en draait de mooiste pophits.
 5. Vrijdag van 15.00 – 18.00 uur Hermans op Vrijdag/Your Request met Arjan Hermans
  Jouw aanvragen staan centraal bij Arjan Hermans. Verder belt hij met Peter van Gils voor ‘Peets Platte Plaat’, laat John Goos zijn ‘Newstip’ vertellen en Pierre Aarden laat je genieten van ‘Pierres Live Pareltje’.
 6. Vrijdag van 18.00 – 20.00 uur VossenJ8 met Harrie Vos
  De afsluiting van de oh-zo-lekkere-vrijdag. Je hoort bij Harrie de lekkerste muziek en items en je kunt een gokje wagen met de emoji-hit.

Genieten van je weekend

In het weekend zelf zenden we op zaterdag met de News Hitmix en News@Work non-stop de mooiste pophits en hits van nu uit en op zondag neemt Jack de Greeuw je na de Lazy Sunday Morning mee naar de jaren 70 in SevenTease. Ga samen met hem op ontdekkingsreis naar herinneringen aan speciale gelegenheden uit de 70’s. Vervolgens neemt Ad Koppendrayer het tussen 12.00 en 14.00 uur van hem over met 19Toen. Een programma boordevol nieuwsfeiten, singles die toen in de top 40 stonden, de verjaardagskalender en alarmschijf van 30 jaar terug. Na 14.00 uur hoor je onze non-stop programmering in News Hitmix.

Gevarieerd programma-aanbod

Met onze programmamix bieden we dus voor ieder wat wils.
Start en eindig jouw (werk)dag van maandag t/m donderdag met onze gepresenteerde programma’s en geniet daartussen van de non-stop programmering. Met als hoogtepunt de ‘Daar-moet-je-bij-zijn-donderdagavond’ van 18.00 tot 22.00 uur.  Op deze manier gaat jouw (werk)dag nog sneller voorbij.
Schakel op vrijdag in voor de ‘Oh zo lekkere vrijdag’, je wekelijkse portie muziek, nieuws, informatie, hilariteit en leuke weetjes! Een mooie start van jouw weekend.
Geniet van je weekend en voer op zaterdag je klussen uit met onze non-stop programmering op de achtergrond. Word vervolgens zondag relaxed wakker en laat je verbazen door de muziek van SevenTease en 19Toen.

Meer weten over onze programma’s? Check onze site: Shows – News Internetradio

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes of leuke weetjes? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!


× App de studio!