zaterdag 24 juni 2017

Spoorloos-journalisten Bolt en Follender waren 'ernstig in gevaar'
Spoorloos-presentator Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender zijn tijdens hun ontvoering "ernstig in gevaar geweest", zegt Bolt vrijdagavond in de Colombiaanse stad Cúcuta. Bolt begon met de persconferentie "een heel mooi moment" te noemen. "Want we staan nu in vrijheid voor jullie."

Marokko haalt ambassadeur per direct terug uit Nederland
Marokko heeft zaterdag zijn ambassadeur in Den Haag teruggeroepen. Het Marokkaanse persbureau MAP meldt dat de regering in Rabat daartoe heeft besloten, omdat Den Haag niet zou meewerken aan het verzoek om een drugshandelaar uit te leveren.

Man rijdt in op agenten in Belgische Molenbeek
Een man is zaterdag ingereden op agenten in Molenbeek, nabij Brussel. Bij het incident zijn geen gewonden gevallen, bevestigt de politie aan het Belgische VTM Nieuws.

Tientallen IS-aanhangers krijgen gratie in Syrië
Tientallen opgepakte aanhangers van Islamitische Staat zijn zaterdag vrijgelaten door de opstandelingen die in Syrië strijden tegen de terreurorganisatie. Het beoogde toekomstige bestuur van de officieuze IS-hoofdstad Raqqa besloot 83 voormalige jihadisten gratie te geven.

Verstappen start als vijfde in Azerbeidzjan, 66e pole voor Hamilton
Max Verstappen start zondag als vijfde bij de Grand Prix van Azerbeidzjan. Lewis Hamilton klokte zaterdag tijdens de kwalificatie de snelste tijd en begint vanaf pole position.

Kangoeroe op spoor zorgt voor korte treinvertraging bij Zwolle
Een kangoeroe heeft zaterdag voor vertraging gezorgd op het spoor tussen Zwolle en Meppel. De NS kon daardoor minder treinen laten rijden op het traject.

Bendsneyder start als tweede bij TT, Zarco op pole in MotoGP
Bo Bendsneyder gaat zondag als tweede van start tijdens de TT van Assen in de Moto3. In de MotoGP, de zwaarste klasse, begint de Fransman Johann Zarco vanaf pole position.

'Obama gaf toestemming voor geheime cyberaanval op Rusland'
Voormalig president Barack Obama zou in december 2016 toestemming hebben gegeven voor een cyberaanval op Rusland.

Activisten aangehouden bij bezetting overslagbedrijf Amsterdam
Tijdens de demonstratie bij overslagbedrijf OBA in de haven van Amsterdam zijn zaterdag zeven betogers aangehouden voor openlijke geweldpleging. Ze werden opgepakt toen ze het terrein van het nabijgelegen energiebedrijf Nuon op wilden en de beveiligers bedreigden, aldus de politie.

Bolt en Follender maken het naar omstandigheden goed
Spoorloos-presentator Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender maken het naar omstandigheden goed. Beide mannen zijn inmiddels aangekomen in de Colombiaanse stad Cúcuta.

Je luistert naar:
Facebook Twitter Twitter
News internetradio app voor Android News internetradio app voor iPhone
Beluister ons live:
Mediaplayer iTunes Media player (IE only) Quicktime Realplayer Winamp
Hoe werkt het?
Video livestream:
Video livestream
 
Weersverwachting
Nederland
Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer
 Verkeersinformatie
 24-06-2017, 22:31

Er zijn 11 meldingen (geen file)
nederlandseradio.nl